Better late than never!

 

REKLAME // Samarbeid med Desenio

RABATTKODE: «HELENE25»

Dere som har fulgt meg en stund vet det at for et år siden pusset jeg og Mathias opp soverommet vårt her i leiligheten. Vi har vært utrolig fornøyde, men har hele tiden visst at det var noe som manglet over sengen vår. Tidligere hadde vi en slags hylle, men den passet ikke inn etter at vi pusset opp. Så vi har stått litt stille på hva vi faktisk skulle ha over for at det ikke skulle bli et hvitt tomrom.

Så en dag i Februar fikk jeg en mail om at Desenio ville samarbeide med meg angående plakatene og rammene de selger, og det var som sendt fra klar himmel. Så klart vi måtte ha bilder over senga, det var jo perfekt! Men jeg reiste jo til USA, så hele samarbeidet ble satt litt på vent, frem til jeg nå kom hjem igjen. Og nå er det skjedd dere… Rommet er ENDELIG helt ferdig! Nå er det ingenting som mangler eller som ser feil ut. Nå er alt akkurat slik det burde vært fra dagen vi valgte å pusse opp det rommet!

Desenio.no var det perfekte valget for oss og rommet vi trengte posters til. Og det som også er veldig greit er at de i tillegg selger rammer på samme plass, så du trenger ikke å skaffe dette i tillegg hos noen andre. Og da VET du at plakatene og rammene passer sammen! Ikke nok med det, men jeg har også fått en rabattkode som jeg kan dele med dere. Så om du bruker koden «HELENE25» får du hele 25% rabatt på posters hos Desenio. NB!! Koden gjelder kun fra i dag 7. August og til og med den 9.August. Etter de tre dagene funker ikke koden lenger, så det gjelder å være kjapp! (koden gjelder ikke hanpicked/collab posters eller rammer)

Hva syntes du om bildene vi valgte? Du finner Strand bildet HER, Breath HER, og Blad bildet HER

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *