Timeout..!

Jobb.. skole.. fadderullan.. jobb.. skole.. fadderullan.. jobb.. skole.. fadderullan..

Det er slik de siste ukene mine har sett ut, og jeg skal innrømme at det har vært tøft. Jeg har ikke tatt meg nok tid til å slappe av og virkelig ta et steg tilbake. Men nå i helgen fikk jeg det. Jeg fikk tatt et steg tilbake, men fortsatte likevel å jobbe med skole. Jeg lot meg selv ikke slappe fullstendig av, og når jeg gjorde det i dag.. Ja da satte feberen inn, og kroppen er helt kaputt. Og jeg innser det nå at slik jeg har holdt på har ikke vært bra for meg, og jeg tok meg i å se tilbake på turen jeg og Mathias hadde til Storfossen tidligere denne måneden. Det var før alt rabalderet startet, og jeg kjente at jeg savnet hvor avslappet jeg følte meg da. Så jeg skal prioritere det fremover. Jeg skal jobbe, samtidig som jeg går på skole og samtidig som jeg skal være litt sosial. Men forskjellen er den at jeg skal prioritere meg selv, og klare å si nei, klare å legge fra meg skolebøkene, og klare å ikke måtte gjøre noe hele tiden. Jeg.. må se.. MEG!

Turutstyret mitt

myggspray
vannbeholder
stormkjøkken
liggeunderlag
håndkle
tursekk
sovepose
Nordmarka telt
myggspray
vannbeholder
stormkjøkken
liggeunderlag
håndkle
tursekk
sovepose
Nordmarka telt

 

Denne turen til Storfossen var den første campingturen jeg og Mathias dro på med ordentlig utstyr. Vi håper faktisk på å få tatt en tur til om en 14 dagers tid, men før det går det litt i ett her i heimen. Men en tur til skal vi få til så fort som mulig, det er helt klart.

Men som sagt er det viktig å se seg selv i sin egen hverdag også, ikke bare alt man skulle ha gjort. Og i dag er jeg din lille påminner om at du må ta deg litt ekstra tid for deg selv, gjør akkurat det du vil, og koble av fra «alt» du må gjøre. Det er så viktig, hvis ikke går man rett og slett for fort på veggen. Og høsten er ikke kommet for fullt helt enda dere, vi har enda et stykke å gå, så nå er det om å gjøre å forhindre det som kan skje!

Er du flink til å passe på deg selv innimellom? Og hva liker du å gjøre for å koble helt av? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *