Planer for bloggen fremover..

Dagen i dag har vært lang. Mandager er som regel ganske deilige når man i utgangspunktet ikke har forelesninger man skal på, men når man jobber med skole alikevell føles det jo ikke så veldig ut som man har fri. I dag startet dagen med rydding av leiligheten før det var gjennomgang av fag etter fag. Det har vært en tung dag, som sagt, men det er også ufattelig deilig å føle at jeg har gjort det jeg skal og det jeg satte som mål for dagen! Det føles fantastisk!

Og når det er sagt så har jeg et mål for denne bloggen fremover. Men det som er problemet er det at det jeg har lyst til å få til, det er så vanskelig. Det er tidkrevende, det er tungt, men samtidig tror jeg det kan bli så bra! Jeg har lyst til å ha en plass å dele tanker, men da ikke hverdagstanker, men litt større tanker, om litt større ting. Selvfølgelig litt overfladisk prat her og der blir det nok, men jeg vil også bidra med noe mer. Jeg vil gi dere noe mer!

Er det noe spesielt du kunne tenke deg at jeg skrev om her inne? Det kan være hva som helst, overfladiske temaer eller litt mer alvorlige. Det er helt opp til deg!! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *