My Fifth Avenue

//Sponset produkt

Det første jeg tenker på når jeg ser den tittelen er NY. Jeg savner den byen av hele mitt hjerte, og det går sjeldent en dag uten at jeg tenker på den. Jeg drømmer om å dra tilbake en tur til sommeren igjen. Jeg skulle gjerne dratt før, men samtidig likte jeg utrolig godt våren/sommeren i den byen, så vil oppleve det enda en gang. Men frem til det har jeg nå funnet en god erstatter. En parfyme som nemlig heter “My Fifth Avenue” og det er NY nok for meg akkurat nå. Det er hvertfall det nærmeste jeg kommer for dette halvåret!

Denne parfymen har en fantastisk duft som jeg falt for fra første stund. Jeg er nemlig veldig skeptisk til parfymer, men dette er en av de jeg virkelig har likt med en gang. Generelt er jeg faktisk utrolig glad i Elizabeth Arden sine parfymer! “Always Red” er ofte en god favoritt på sein høsten og rundt jul. Da kommer den stadig frem igjen og jeg gleder meg alltid til å begynne å bruke den igjen. “My fifth Avenue” tror jeg kommer til å være sommer/tidlig høstduften min fra EA. Mye fordi den har toner av sitrus, noe jeg er veldig glad i når det kommer til parfymer, men også fordi den har undertoner av både Lotus blomst og musky dufter.

Hvis du vil lese enda mer detaljert finner du mer info HER.

Når vi først er inne på NY, så vet jeg at jeg har flere innlegg å dele med dere med tips og triks for om du skal til byen av alle byer. Jeg har bare vært litt treig med å skrive dem, mye fordi jeg har lyst til å gjøre dem så mye bedre enn det jeg får dem. Det er et av de største problemene for min del.. Men jeg skal skjerpe meg, så flere NY innlegg kommer snart! Har planer om både et innlegg om Coney Island, middagsfavoritter i byen, og hvilke apper jeg brukte mest under oppholdet, og som gjorde ting x10 lettere!

Jeg får vell bare sette igang å skrive sånn at faktisk innleggene kommer ut til dere, før all infoen jeg har blir helt utdatert! Men nå skal jeg slappe av litt med et par episoder av Gilmore Girls, før noe produktivt blir gjort her i heimen. Både innlegg og litt skolearbeid skal bli gjort etterhvert, but first.. GG!!

Hva er din absolutte favoritt parfyme for øyeblikket? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *