Høstmørket

Jeg skal ærlig innrømme at jeg sjeldent har mye til overs for høsten. Det er gjerne den årstiden jeg har likt aller minst, og har kunnet klart meg godt uten. Jeg har rett og slett aldri satt ordentlig pris på høsten slik mange andre har. Eller det er hvertfall sånn det ser ut som på sosiale medier. Men i år.. I år er det noe som føles veldig annerledes. Kanskje det er det at jeg både jobber, går på skole og prøver å være sosial som gjør det. Men høstmørket plager meg ikke like mye som det har gjort tidligere. Jeg syntes det faktisk er hakket mer koselig!

Jeg skal på ingen måte klage over at jeg føler det sånn. For høstmørket kan være tungt og det kan bli enda tyngere om man snakker om en høstdepresjon.Noe jeg sleit veldig mye med for et år siden. I år – ikke tegn til det en gang, og bank i bordet for det! På søndag var faktisk jeg og Mathias på tur i Bymarka og fikk satt enda mer pris på høsten. Det var nydelige høstfarger hvor enn vi så, sola skinte og til og med varmet den kalde luften litt. Vi var ute i flere timer, gikk flere tusen skritt, spiste lunsj ved kobberdammen og bare satte pris på tiden vi hadde sammen og ikke minst den deilige høstdagen.

Det er rart at en sånn dag kan gjøre at du forandrer helt mening om høsten og kan tenke at den faktisk er ganske okei. Når vi kom hjem var vi røde i kinnene, og god-slitne etter tur. Jeg tror vi endte opp med å være 5 timer ute, og vi koste oss hvert sekund! Jeg gleder meg virkelig til neste høstdag som blir så fin, for da blir det garantert en ny tur i marka. Jeg kan ikke tro at vi ikke har gjort dette mer! Vi snakket faktisk om å overnatte med telt, men det var meldt mye regn akkurat natt til Mandag, så det ble det ikke noe av. Jeg lurer også på om det hadde blitt litt i det kaldeste laget. Vi fant tendenser til snø noen plasser oppe ved skihytta, så vi må kanskje si oss ferdige med teltturene frem til vi får skaffet oss litt varmere utstyr!

Jeg elsker hvertfall at høsten har blitt en mye mer positiv ting på bare et år. Så mye kan forandre seg på så kort tid! Og jeg digger det!

Hva syntes du om høsten? Fin, fæl eller likegyldig?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *