Anmeldelse: Rituals Skincare

Annonse // sponsede produkter

Dere som har fulgt meg en stund vet det at jeg har skrytt det ene etter det andre Rituals produktet opp i skyene. Og det skal mye til for at noen andre merker slår Rituals produktene ut av baderomshylla mi, men nå skal jeg komme med en liten anmeldelse om den nye hudpleielinjen til Rituals. For dette har jeg nemlig ikke prøvd før den siste måneden.

First impression: Dagkrem og nattkrem

Kremene er fyldige og rike med fuktighet, noe som er veldig viktig for meg. De er også ment å gi glød til huden noe det er fullt mulig at den gjør, men jeg har helt ærlig ikke klart å bruke disse kremene hver eneste dag, fordi jeg ikke helt klarer å bestemme meg for om jeg liker lukten av dem. Jeg syntes det er sjeldent rituals feiler på lukten på produkter, men akkurat denne forbinder jeg med noe jeg ikke klarer å sette fingeren på, og det plager meg! Jeg bruker kremene de dagene jeg trenger litt ekstra fuktighet, men jeg tenker kanskje å prøve den linjen som er mer egnet for å gi ekstra med fuktighet, og den finner dere HER. Jeg gir ikke opp på Rituals produkter bare fordi disse to produktene ikke falt helt i smak.

First Impression: Maske
Denne masken liker jeg virkelig! Den har en helt annen duft, og er ganske mye friskere. Masken skal maseres inn på tørr, nyrenset hud, og det blir da en hvit fuktighetsgivende «krem». Man har den så på huden i 15-20 minutter før man med litt vann baserer den videre på huden før man skyller ansiktet med varmt vann. En helt fantastisk opplevelse, og som jeg som sagt faktisk liker lukten av. Jeg har brukt denne masken flere ganger siden jeg fikk den i posten! Denne kommer jeg nok til å kjøpe igjen når den jeg har på badet er tom.

 

First impression: Exfoliator og cleanser

Når jeg først tok litt produkt ut av ansiktsskrubben (exfoliatoren) ble jeg veldig overrasket for det så mer ut som tannkrem enn en skrubb. Men der tok jeg ganske feil. I denne «tannkremen» var det bitte små korn som gjorde at du fikk en mild, behagelig og ikke minst god skrubb av ansiktet. Jeg er hakket flinkere til å skrubbe ansiktet når høsten og vinteren har meldt sin ankost, så det å oppdage denne var ikke feil. Jeg syntes heller ikke denne lukter på samme måte som kremene gjør, så denne bruker jeg fint flere morninger i uken!

Cleanseren har jeg brukt et par ganger, og det er ikke noen annen grunn enn det at jeg er super dårlig til å bruke cleansere. Det er jo deilig å bruke, men jeg skal innrømme at jeg kan være i det lateste laget når det kommer til slike skjønnhetsprodukter. Det føles ut som det blir så mye arbeid for så lite. – Men man får sikkert igjen for det senere, så burde vell bare å sette igang. Men med det sagt så har jeg ingen rett til å dømme cleanseren. Det kan jeg komme tilbake til når jeg har fått prøvd den litt mer!

Maske
Maske
Cleanser
Cleanser
Nattkrem
Nattkrem
Dagkrem
Dagkrem
Exfoliator
Exfoliator
Maske
Maske
Cleanser
Cleanser
Nattkrem
Nattkrem
Dagkrem
Dagkrem
Exfoliator
Exfoliator
Maske
Maske
Cleanser
Cleanser
Nattkrem
Nattkrem
Dagkrem
Dagkrem
Exfoliator
Exfoliator

Så alt i alt så liker jeg mye av det Rituals har kommet med av hudpleie, men de to kremene har ikke helt min favoritt lukt. Så jeg skal ta meg turen snart innom en Rituals butikk i byen for å sjekke om noen av de andre kremene faller i smak sånn luktmessig! Jeg merker jo det at kremene er ganske gode når jeg faktisk bruker dem, jeg bare liker ikke lukten av dem og da er det et tiltak å bruke dem. Så noe må jeg jo gjøre med akkurat det. Og om noen av vennene mine har lyst til å prøve å se om dere liker dem – send meg en melding så får vi til noe!

Har du prøvd noe fra Rituals sin hudpleie? Og evt hva er ditt favorittprodukt/kunne du tenke deg å prøve? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *