Hvorfor det ikke er verdt å sammenligne seg med andre

Vi har sett det før, innlegg på innlegg om det å sammenligne seg med andre. Men nå i dagens samfunn hvor sosiale medier har en såpass stor «impact» på livet og hverdagen vår, så føler jeg at det aldri kan bli snakket nok om. Det er viktig å få denne påminnelsen innimellom, og det inkluderer meg selv! Jeg er utrolig flink til å sammenligne meg selv med andre, og jeg tar meg selv stadig i å gjøre det, noe jeg ikke er veldig fornøyd med. Og jeg har funnet ut at jeg merker fort forskjell på om jeg faktisk har en god dag hvor jeg ikke sammenligner meg med andre, og når jeg har en dårlig dag og ser hva alle andre har / får til, som jeg ikke gjør. En STOR forskjell!!

 

Vi har ikke de samme målene her i livet.

Vi lever alle forskjellige liv enten vi går på skole, er i jobb eller går hjemme. Vi har hvert vårt liv, og det forandrer seg hver dag, hver time. Du må huske å fokusere på at det de gjør er for å nå sine mål, og selv om det ser fantastisk ut fra din synsvinkel kan det hende de ikke er så fornøyde selv, for de igjen sammenligner seg med andre. Dette er en ond sirkel som vi ikke kommer ut av med det første.

Tro på deg selv!

For det andre så handler det jo om at du må tro litt mer på deg selv. At du kan klare akkurat det du vil, det er bare å jobbe for det. Men samtidig huske at du gjør det for deg selv! Uansett om det har å gjøre med sosiale medier, på jobb, på skolen, eller i den sosiale delen av livet, så er det viktig å ha troen på seg selv og den man er, og at det man gjør er helt fantastisk! Du aner ikke hvor mange det er som faktisk ser opp til akkurat deg!!

Unfollow!

Jeg har troa på at så fort du tar litt kontroll over ditt eget liv, og ikke minst over dine egne sosiale medier, så kommer livet til å se mye lysere ut. Jeg har selv gått mye gjennom Instagram og analysert hvem som faktisk inspirerer meg og gjør at jeg blir motivert til å gjøre det bra selv, og hvem som gjør det motsatte. Og jeg unfollower rett og slett de som ikke gir meg nok glede. Det gjør sikkert at jeg mister noen følgere igjen selv, men det får bare være. Jeg slipper å bli påvirket av de som ikke inspirerer meg som enkelte andre, og det er så mye bedre. Jeg får en bedre hverdag, og det er ikke store forskjellen jeg har gjort! Det skal ikke alltid så veldig mye til!

 

Jeg vet alt dette er så lett å si at man burde gjøre og tenke, men så er jo realiteten en helt annen. Jeg vet det er vanskelig, så innmari godt. Men det er også derfor jeg ville skrive dette innlegget, slik at jeg kan minne akkurat deg på at du er mer en bra nok! Jeg er sikker på at du jobber og står på for å nå dine mål og drømmer, og det er mer en godt nok! Glem hva alle andre gjør og får til, det er ikke sikkert dere har samme målet, selv om det kan se sånn ut utenfra. Jeg har troa på akkurat deg og at du klarer å gjøre deg selv stolt! Jeg jobber hvertfall for å gjøre meg selv stolt.

Hva er dine tanker rundt dette temaet? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *