Eksamensnerver

Vi er «endelig» inne i den perioden mange studenter ikke er så glad i, da inkludert meg selv. Eksamensperioden. Vi har gått på skolen noen måneder nå, og det er ikke mer noen uker til første eksamen som setter hele sirkuset igang. Jeg har dette semesteret 3 skoleeksamener, og 1 gruppeoppgave som vi har jobbet med siden nesten den første uken av semesteret. Det er mye arbeid i alle fagene, og jeg kjenner det at eksamen er skummelt nærme. Men nå skal det sies at et «eksamensmøte» som jeg og noen av jentene hadde i det ene faget for noen uker siden hjalp veldig. Vi fordelte litt arbeid og hjelper hverandre slik at alle kan få så høy suksess som mulig! Go teamwork!

Genser, jakke og bukse : Vero Moda.           Sko : Nike            Smykke : Asos

I starten av året skrev jeg et innlegg om hvordan jeg klarte å gå fra en 3’er i Naturfag til å få 6 på eksamen, og det var et innlegg som slo virkelig an. Det er kanskje litt sent å dele dette med dere igjen nå, men jeg tenker bedre sent enn aldri. Du finner innlegget HER. Så i det innlegget finner du for eksempel mine beste studietips. Jeg bruker dem fortsatt i dag, men har også noen nye metoder dette semesteret. Jeg kan kanskje oppdatere dere på de så fort jeg ser om de funker for meg!

Men på ingen måte ta det jeg skriver i det innlegget som et fasit svar på hvordan man kan få best mulig karakter. Alle lærer forskjellig, og jeg deler bare med dere de metodene som funker best for meg. Og jeg kan ikke annet enn å håpe at dette funker for deg også, det er hvertfall verdt et forsøk!

Men hvis det er et tips jeg vil legge til allerede nå så er det;

Finn en gruppe, og samarbeid. Fordel arbeid slik at det ikke blir like mye på alle, og del det dere har funnet innen en frist. På denne måten rekker man også å lære seg det de andre har samlet info om. Dere kan også spørre hverandre og ikke minst diskutere stoffet, noe som fører til at dere lærer enda mer. Dette er en av de nye faktorene jeg har lagt til i år, og så langt syntes jeg det er ganske så greit! Vi får bare se om sensoren er like enig om en måneds tid!

Hva er dine beste tips inn mott eksamensperioden? 

Del

2 Kommentarer

 1. 1. november 2018 / 12:47

  Mitt beste tips er å ikke BARE lese. Ta pauser og frisk luft – gjør noe som gjør deg glad også midt i frustrasjonen. <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. november 2018 / 11:12

   Absolutt!! Det er mye det jeg også skrev i tips innlegget mitt i fjor 😀 Det er noe av det beste du kan unne deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *