There is no fun in always being serious!

Er det noe vi fleste glemmer, og da inkluderer jeg virkelig meg selv, så er det at alt trenger ikke å være så j***** seriøst hele tiden! Jeg må slutte å ta meg selv så sykt høytidelig, jeg må lære å slappe av, og rett og slett ta livet litt med ro. Man skal også klare å kose seg gjennom livet, og det funker ikke om man skal være så innmari seriøs til alle døgnets tider! Jeg vet det at det er mange som ser på meg som et skikkelig englebarn som ikke gjør noe galt, og det kan jeg skjønne så godt! Jeg tenker nesten på meg selv sånn og. Og ja jeg innser det at dette innlegget kommer etter at jeg skrev om eksamensnerver tidligere i uken.. Der har du meg – lille frøken Helene, som ikke helt klarer å slappe av.

Jeg legger utrolig mye press på meg selv, og det fører til at jeg ikke klarer å legge den seriøse siden like lett bort. Men nå, nå er det et eller annet som bare har snudd innvendig. Hvertfall i kveld når jeg sitter og skriver dette. Jeg skal fortsatt gjøre meg selv stolt når det kommer til skolen, det er det ikke til å komme bort i fra, men jeg skal søren meg klare å ta det litt mer med ro og gi litt F. Og det er så deilig å si og ikke minst kjenne på den følelsen av å bare drite i å ta alt så seriøst – det er befriende!

Enkelte tider og ting krever at man har et mer seriøst syn, men ikke så ofte som jeg har det. Man trenger ikke å ta alt man gjør hvert minste sekund døds seriøst. Man kan ha det så mye mer moro bare ved å slappe litt av, ta pauser fra den seriøse tankegangen og rett og slett kjenne at man lever innimellom. For når alt er så seriøst føles det ikke ut som at man lever, man gjennomfører bare rett og slett oppgaver som må gjøres. Jeg har lyst til å leve mer, og jeg gleder meg til og endelig leve litt ved siden av skolen!

Klarer du å leve litt mer enn meg? Hvis ikke, fikk denne teksten deg til å tenke litt på det?

Del

2 Kommentarer

 1. 4. november 2018 / 19:52

  Du har så rett! Jeg tror de fleste av oss har mye å hente på å ta oss selv litt mindre høytidelig og ikke minst: La være å bry oss om hva andre måtte synes hele tiden )

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. november 2018 / 19:46

   Helt klart! Og godt det ikke bare er jeg som syntes dette! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *