My christmas wishes

Vi er igjen kommet til den tiden hvor spørsmålene begynner å tikke inn. Jeg har smått begynt å få spørsmålet av både venner og familie. Derfor har jeg satt sammen et innlegg til akkurat dere. Jeg har nemlig mer ønsker enn jeg trodde i år. Det er mye ting som jeg trenger/har hatt lyst til å kjøpe en stund. Jeg har mye interiør og andre diverse ønsker i år, og det er ganske uvant. Er da man merker man begynner å bli voksen si? Jeg mener… Hvem ønsker seg ny hodepute, sengetøy og steamer til jul liksom? Jo, jeg!

(bilder er fra et gaveinnlegg jeg skrev i fjor)

Juleønsker - Interiør

Stavmikser
Stavmikser
Håndkler
Håndkler
Ugg Tøfler
Ugg Tøfler
Kaffe Kapsler
Kaffe Kapsler
Hodepute
Hodepute
Sengetøy
Sengetøy
Kjøkkenvekt
Kjøkkenvekt
Kniver
Kniver
Gafler
Gafler
Svart kopp
Svart kopp
Liten tallerken
Liten tallerken
Stor tallerken
Stor tallerken

Det var faktisk de svarte tallerknene og gull-bestikket som gjorde at jeg satte meg ned for å lage dette innlegget. Jeg visste ikke om jeg skulle gjøre det, men plutselig fant jeg så mye på nett som jeg hadde lyst på / trengte at jeg fant ut det var like greit. Da kan jeg finne frem alle linkene og gjøre julehandelen til venner og familie så mye lettere!

Mye av interiøret over er som sagt ting jeg trenger / vil ha. Jeg trenger faktisk en ny hodepute, og hvis jeg slipper å bruke min egen lønning på det sier ikke jeg nei takk. Kaffe = alltid en vinner til de som ikke vil bruke så mye penger, men samtidig vil gjøre meg veldig glad (favoritten finner dere ved å trykke på bildet av kaffekapselen)! Sengetøy trenger man alltids og en kjøkkenvekt har jeg hatt planer om å kjøpe siden jeg flyttet til Trondheim for to år siden. Har det skjedd? Nei.. Og har jeg noen kommentar til hvorfor gull-bestikket og det svarte service-settet er der? ehm, I just want it. It looks nice! Man trenger ikke alltid en bedre grunn enn det.

Juleønsker - Diverse:

Ring
Ring
Ørepropper
Ørepropper
Ulvang genser
Ulvang genser
Kortholder
Kortholder
Morgenkåpe
Morgenkåpe
Nuppefjerner
Nuppefjerner
Reisegavekort
Reisegavekort
Verdens-smykke
Verdens-smykke
Turbukse
Turbukse
Tursko
Tursko
Koffert
Koffert
Steamer
Steamer

Her er det også en god blanding mellom needs and wants. Jeg trenger vell i hovedsak ikke et reisegavekort eller en miniatyr-verden rundt halsen min, men det hadde ikke vært vondt å få! Jeg drømmer nemlig om en tur til New York igjen i April, så er det noen som vil hjelpe meg med det sier jeg ikke nei til det heller. Koffert derimot trenger jeg med stor T! Den jeg har har fått se ganske mye av verden nå, og den må nesten takke for seg snart.

Så har vi jo tursko og -bukse, dette har jeg også lyst på for jeg og Mathias prøver å komme oss mer ut på turer, og vi har gått mer turer i skogen hittil i år enn noen gang tidligere, so I need some clothes for that. Og joggesko er ikke akkurat de beste skoene å gå i terrenget med, så jeg må passe på anklene mine. Jeg har jo også to praktiske ønsker over her og da. Jeg jobber som mange av dere vet hos Vero Moda i Midtbyen i Trondheim. Og etter jeg startet der har jeg blitt frelst med å oppdage hvor enkelt og kjapt det går å steame klær, så en steamer står høyt på ønskelista! Og det samme med en nuppemaskin, – for en som elsker gensere er dette blitt en nødvendighet.

Jeg har ingen anelse om hvorfor jeg føler jeg må komme med forklaringer til en hver ting jeg har satt på lista her, men det er vell mer for å gi en forklaring. Det gjør det kanskje lettere for venner og familie å vurdere de forskjellige tingene, og kanskje ikke tenke at noe er kjedelig. Alt dette ønsker jeg meg genuint mye! No kidding..

Men ja, som sagt er dette innlegget rettet mye mot familie og venner som stadig spør etter ønsker. Men kanskje dette hjalp dere andre til å komme på ting dere kanskje ønsker dere / trenger! Jeg kan jo alltids håpe!

Gleder du deg til jul? Og har du begynt å få spørsmål om ønsker enda? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *