Anmeldelse: EA Superstart facemask

Annonse // Sponset produkt

God tirsdag alle sammen! Er det flere enn meg som er godt inne i eksamenstiden og har litt for mye på timeplanen? Det er hvertfall slik dagene mine er med litt for mange oppgaver i forhold til antall timer i døgnet. I dag har jeg sitti med skole siden rett etter frokost, og har jobba helt til jeg nå når satte meg for å skrive dette innlegget. Så det har blitt ganske mange timer! Men det er jo slik det er i denne perioden for en student, er det ikke det? Men det er jo like viktig å ta seg litt pauser innimellom, og det gjør jeg stadig med en ansiktsmaske og en episode av Bones på skjermen. Det har ikke blitt noe av det hittil i dag, men det slår nok ikke feil at det blir realiteten når jeg har fått publisert dette innlegget!

Og dagens innlegg handler jo som dere ser om en ansiktsmaske; nemlig Elizabeth Ardens sin Superstart facemask. Dette er en ansiktsmaske som er utrolig kjølig og fuktighetsgivende på huden. Den inneholder probiotika som bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i huden din, og styrke dens evne til å reparere og fikse sitt naturlig forsvar. Den føles for det første utrolig deilig å ha på, og for det andre så føles ansiktet friskt etter den har vært på i en 15 minutters tid. Denne er ideell nå i eksamensperioden da du virkelig får en boost som jeg føler du kanskje ikke får fra alle andre masker.

Shop the post

Skincare setSkin renewal boosterAnsiktsmaske

 

Jeg har jo lenge vært en fan av en annen ansiktsmaske, og jeg elsker den fortsatt. Men denne fra Elizabeth Arden er perfekt når jeg trenger en oppfrisker. Det er i hovedsak det jeg føler den gjør best, og det at den tar vare på huden min i samme slengen har jeg ingenting i mot. Skulle ønske jeg hadde flere igjen av denne masken, men jeg gikk tom forrige uke så det blir nok ikke denne i kveld. Enda så mye jeg hadde trengt en oppfrisker etter å ha jobba i rundt 9-10 timer.. Jeg får heller ta meg en handletur i morgen slik at jeg får fylt opp lageret igjen. For ja, den er SÅ god!!

Har du prøvd denne masken fra Elizabeth Arden? Og har du evt en annen ansiktsmaske å anbefale? Jeg vil prøve fler! 

 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *