On Fridays we wear pink!

Nok en uke er over og vi er nok en uke nærmere jul! Jeg velger heller å si at vi er nærmere jul enn eksamen, i og med det høres hakket koseligere ut. Denne helgen har jeg besøk av min kjære lillesøster, så vi skal finne på mye kos og få tankene mine litt bort fra alt stresset. For jeg ligger egentlig ganske greit an etter alt jobbingen denne uken. Så jeg vil si jeg har fortjent litt fri og kos denne helgen, men misforstå meg rett, det blir nok litt lesing her og der i løpet av tiden søsteren min er her og. Jeg klarer ikke så slappe heeeelt av!

Jakke, Blazer, Bukse, Øredobber: Vero Moda.           T-skjorte: Ralph Lauren.           Sko: DinSko.           Smykke: Asos

Men før jeg og Linn drar innover til byen en tur for litt shopping tenkte jeg å vise dere et antrekk jeg har hatt super hekta på i flere uker nå. Jeg føler alle rundt meg burde være lei det, for jeg har ikke gått lite i dette antrekket. But can you blame me?! Syntes det er så stilig, men samtidig så enkelt!!

Og jeg er så glad for at jeg kjøpte den blazeren fra Tone Damli sin kolleksjon (som også slapp en kolleksjon i går forresten), den funker til så mange antrekk at dere aner det ikke!

I kveld blir det nok en tradisjon med taco til middag og Idol på tv-skjermen. Og jeg gleder meg! Trenger å slappe av ordentlig i dag og ikke minst bare kose meg. Så kan jeg heller lese gjennom notater på lørdag og søndag, for på mandag er det kun 1 uke igjen! Huff, nei det er jo samme regla om og om igjen både i November/Desember og Mai/Juni hvert år. Men eksamener er jo noe som opptar ganske mye på denne tiden. Så jeg skal prøve å holde det til denne siste posten, resten av innleggene mine fremover skal ikke nevne det en gang. Jeg vil jo at dette skal være en plass hvor jeg kan rømme til, og ikke minst som dere kan rømme til uten at jeg skal minne dere på eksamen gang på gang! So that’s it! It’s the last time you read the word from me. Eller hvertfall frem til det er over! tihi.

Hva syntes du om antrekket? Og om du kjenner meg – sick of it yet? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *