H&M HOME: Christmas Haul

How’s everybody doin? I dag er jeg tilbake med et lite haul! Jeg har nemlig shoppet litt i helgen og forrige uke, så tenkte å vise dere hva jeg kjøpte på H&M HOME. Jeg bestillte noe på nett og noe kjøpte jeg i selve butikken på City Lade. Jeg elsker H&M HOME  –  juleutvalget deres i år er helt nydelig! Hovedinspirasjonen må jeg ærlig innrømme var den årlige julegrøten jeg har med noen venninner. Jeg ville gå til innkjøp av et nytt oppsett og fant mye fint på H&M, så da ble det rett og slett litt shopping. Og alt utenom julekulene (de var ikke lenger på nettsiden) er direkte linket lenger ned i innlegget, om du også vil klikke noe hjem!

Shop the post

Lysestake
Lysestake
Tre-pynt
Tre-pynt
Skål
Skål
Duk
Duk
Skjeer
Skjeer
Lysestake
Lysestake
Tre-pynt
Tre-pynt
Skål
Skål
Duk
Duk
Skjeer
Skjeer
Lysestake
Lysestake
Tre-pynt
Tre-pynt
Skål
Skål
Duk
Duk
Skjeer
Skjeer

Jeg er så klar for jul nå at dere ikke aner det! Det klør ordentlig i fingra når det kommer til pynting, og jeg må virkelig jobbe med selvbeherskelsen for at jeg ikke skal sette igang. Det er nok ikke lenge til jeg gir etter da.. Det skal jeg innrømme! Det er alltid så koselig med jul, og jeg vil egentlig ha det så lenge som mulig. Jul, Jul kom til meg <3 Lysestaken og julenisse-lyset jeg kjøpte på Nille i helgen får bli stående i stua frem til jeg skal pynte da. Gidder ikke å legge det vekk for så å finne det frem igjen om et par uker.

Hva syntes du om innkjøpene mine? Og er det flere enn meg som gleder seg til å pynte til jul? 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *