Mine planer for Desember

Jeg kan ikke tro at i morgen er det 1. Desember! Ahh, som jeg har lengtet etter at denne måneden skal starte. For dere som har fulgt meg en stund, eller kjenner meg godt – dere vet at denne tiden av året er min absolutte favoritt. Det er mye fordi det er så mye kos! Jeg syntes bare julen og alt som har med den å gjøre er det beste i verden og jeg gleder meg som en liten unge hvert år til å begynne å spille julesanger og pynte leiligheten. Men denne førjulstiden blir nok litt annerledes enn jeg er vandt til fra tidligere, men uansett ville jeg dele med dere hva jeg skal finne på denne måneden.

1. Jeg skal jobbe. Jeg skal jobbe litt denne førjulstiden, og det har jeg ikke gjort på noen år, og jeg har aldri gjort det i en klesbutikk. Så det blir spennende å se hvordan det er annerledes enn å jobbe på en cafe – jeg føler det kan være hakket mer stressende! Men skal heldigvis ikke jobbe for mye, for jeg har jo eksamener også:

2. Jeg har eksamener. Jeg har to eksamener igjen, men de er heldigvis den 4. og 10. Så jeg har masse igjen av førjulstiden etter at jeg er ferdig med dem! Men frem til jeg er ferdig med de så blir det mye pugging. En av dem er nemlig samfunnsøkonomi, og det er mye å kunne!!

3. Jeg skal ha julelunsj, julegrøt og julefest sammen med gode venner. Jeg skal ha en kveld hvor to av venninnene mine kommer på julegrøt, for det har jeg arrangert de to siste årene, og i år skal det være intet unntak. Men i år vil jeg også arrangere en ordentlig julefest, så det satser jeg på å få til! + at vi bestemte oss for at det siste gruppemøtet jeg skulle ha med eksamensgruppen min skulle være en julelunsj hos meg, så det blir hyggelig!

4. Jeg skal utforske på kjøkkenet – altså prøve meg på nye julebakster. Dette er noe jeg prøver å gjøre hvert år. Jeg klarer aldri å gå Desember uten å lage pepperkaker og lussekatter, men jeg prøver hvert år å lage noen nye ting også. I år står brun-hvit kjeks på planen og serinakaker, så får vi se om jeg får tid til å prøve noe annet nytt.

5. Jeg skal prøve å blogge hver dag – Blogmas! Dette har jeg prøvd før, for noen år siden. Og jeg tenkte at siden jeg for første gang på to år ikke skal ha vlogmas så må jeg nesten prøve meg på blogmas igjen! De fleste stemte for at jeg skulle ha vlogmas i år også, men føler det er lettere å ha et variert innhold på bloggen enn i vlogger hver dag når jeg skal jobbe en del og ikke minst pugge til de siste eksamenene.

6. Jeg skal hjem og nyte julen, romjulen og ny-året sammen med venner og familie. Og jeg gleder meg stort! Vi har ikke vært hjemme siden Juni, så det skal bli ufattelig godt å se både foreldre, søsken, svigerforeldre og venner igjen. Nå har vi heldigvis hatt mye besøk denne høsten av venner som ikke bor i Trondheim, så det har hjulpet, men skal innrømme at jeg har savnet familien <3

Så det er mine planer for denne fantastiske måneden! Og nei jeg inkluderte ikke pynting av juletreet og pynting av leiligheten, det er mye fordi det skal jeg og Mathias gjøre i kveld. En skikkelig jule-date og jeg gleder meg. Jeg har ventet så lenge på at det skulle være innafor å pynte, og nå – den siste dagen i November, syntes jeg er mer enn innafor! Tenk så koselig det blir å våkne i morgen den 1. Desember til fullt med jul i leiligheten! Ahh, jeg gleder meg allerede!

Når skal du begynne å pynte til jul? Og har du mange planer denne førjulstiden? 

Del

2 Kommentarer

 1. 30. november 2018 / 22:14

  Pyntingen begynner så fort vi flytter over i det nye huset. Gleder meg så!
  Desember kommer til å bli en superfin måned, i morgen starter vi med bryllup til et vennepar <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   1. desember 2018 / 11:40

   Skjønner du gleder deg! Jeg hadde nok også venta til jeg kom i det nye huset! Det blir nok super fint ? gleder meg til å se. Og så hyggelig med bryllup! Kos deg masse ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *