Inspo: Julegave-innpakning

Okei, jeg vet vi bare er på 1. Desember men du har kanskje begynt å tenke på hvordan du skal pakke inn julegavene i år? Eller er det bare jeg som syntes det er gøy å gjøre litt ekstra ut av denne delen?? I år har jeg nemlig gått for enkle innpakninger med noen, altså de voksne som får pakker. Også har jeg heller valgt å fokusere på å gjøre barna jeg kjenner sine gaver litt ekstra spennende! Men for all del, jeg elsker å gjøre gavene litt ekstra spesielle, og i fjor gjorde jeg det med alle gavene jeg ga bort. I år blir det litt mye jobb i tillegg til eksamener, så jeg har valgt å dele det opp i voksne og barn!

Som dere ser har jeg gått for å lage julegavene om til Rudolf. Jeg føler dette er noe som kan slå litt ekstra an hos ungene, og ikke minst så skal jeg innrømme at jeg koste meg godt når jeg holdt på med denne pakken! Det gir så julestemning å høre på julesanger mens man duller med gavene man skal gi bort. Det tror jeg er en av de største gledene jeg har når det kommer til jul – holde på med / lage gavene til de jeg er glad i!

Jeg har også laget et pinterest board til dere med inspirasjon til forskjellig gave-innpakning i tilfelle dere trenger litt mer voksen inspirasjon. Du kan finne den HER.

Syntes du det er gøy å gjøre litt ekstra ut av julegavene? Og får du ekstra stemning av å pakke inn gaver? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *