It’s Christmas time!

Da var leiligheten ren og pen og ikke minst ferdig pyntet! Det er en glede å stå opp hver dag til et juletre som lyser opp. Det er en ekstra glede å stå opp og vite at denne fine leiligheten venter på meg. Jeg er virkelig fornøyd med pyntingen i år altså! Jeg sa jo på fredag at jeg og Mathias skulle ha en pynte-date, og en pynte-date ble det (bare på lørdag)! Men vi bakte sjakkbrikker og fløtekarameller, og koste oss masse med julemusikk istedet, da Mathias ikke var helt i form til å vaske og pynte. Men siden jeg fortalte dere at vi skulle pynte, tenkte jeg at jeg nesten burde vise dere noen blinkskudd fra den fine leiligheten vår!

Litt nytt, litt gammelt og en hel masse kjærlighet har nå inntatt denne fine leiligheten! Ahh, julen gjør at jeg lever på en rosa boble, til tross for eksamener! 2 dager til nest siste eksamen, det er deilig!

Hva syntes du? Pynter du også mye til jul? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *