Juleklippen!

Annonse // Sponset produkt

Da var det gjort! Jeg har endelig klipt meg igjen, og gjett om det var deilig. Jeg har ikke klipt meg siden i sommer, og da syntes jeg det ikke ble kort nok en gang. Så dere kan tro at jeg ble fornøyd med å få det gjort igjen nå rett før helgen. Jeg har gledet meg til å klippe meg ordentlig kort igjen, så da var det greit å få gjort det nå før jul. MEN det er ikke den eneste forandringen jeg har gjort. Jeg klipte meg på fredag, men på lørdag farget jeg håret! Det er første gang jeg har gjort siden jeg var 15 år gammel, og jeg var livredd.. Forrige gang jeg gjorde det endte håret mitt med en rød-oransj farge. Og nei det var ikke veldig kledelig!

Men selv om jeg var skeptisk på grunn av resultatet forrige gang, så visste jeg også at det ikke gikk an å gå like galt denne gangen, og det er grunnet fargen jeg skulle farge den til; Light Ashy Blonde. Jeg skulle rett og slett bare farge det en lysere blond-farge. Så det gjorde det jo litt enklere! Og når vi snakker om enkelt, fy søren så enkelt og greit det er å farge håret hjemme!! Jeg brukte en hårfarge fra Schwarzkopf som har en anti-breakage teknologi, som da beskytter og forsterker håret mot skader. Og det er ganske greit når hårfarge er gjerne det som skader håret.

Uansett så er jeg veldig fornøyd med resultatet, og så glad for at jeg gjorde det. Jeg har virkelig hatt lyst til å prøve å fjerne gul-tonene i håret mitt, og jeg brukte lenge en lilla shampoo en gang i uken, men det har jeg gått tom for. Så nå tok jeg steget og valgte å prøve å farge det istedet. And I love it!!

Hva syntes du om resultatet av klippen og fargen? 

Del

4 Kommentarer

 1. 3. desember 2018 / 17:46

  Du ser fin ut.

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. desember 2018 / 17:49

   Tusen takk, så hyggelig! 🙂

 2. Elinor
  3. desember 2018 / 17:57

  Wow! Dødsfint! Ble inspirert til å farge håret selv jeg nå!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. desember 2018 / 18:08

   Tusen takk! Ja, det ble ganske bra! 😀 I say – Go for it, you would look smashing!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *