Mine juleoppskrifter

God tirsdag alle sammen!

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere litt forskjellige oppskrifter som jeg har delt tidligere her på bloggen. Og ja jeg mener da selvfølgelig oppskrifter som er relatert til jul! Jeg har nemlig laget en egen kategori hvor jeg har samlet mine tidligere julebakst innlegg, og som jeg skal fortsette å legge ut på både i år og årene som kommer. Du kan finne kategorien i menyen under «food» og «recepies», og der dukker kategorien «Christmas» opp, men du kan også bare gå direkte gjennom DENNE linken.

Jeg har tidligere laget ting som:

Lussekatter

Fløtekaramell

Sjokolade med fløtekaramell inni

Risboller

Kakemenn

Og jeg har planer om et par tre oppskrifter til denne julen, så jeg håper dere vil følge med videre og kanskje bake med meg? Jeg skal lage fløtekarameller og sjokolade med karamell inni i år også, mye fordi det ble så stor suksess hos både venner og familie i fjor. Så jeg tenkte at noen av de nye venninnene mine skulle få smake litt og ikke minst sånn at jeg kan ta med noen hjem til både min og Mathias sin familie til jul. Bestefar ELSKER dem!!

Jeg skal innrømme at jeg blir fristet til å lage disse sjokoladene akkurat nå, for det er virkelig helt himmelsk. De smelter på tunga! Men det får vente til neste uke! I helgen er det jobb og på mandag er det tid for siste eksamen, så etter det er jeg nok nesten konstant på kjøkkenet. Neida! joda.. Jeg har jo så mye planer for de dagene etter den siste eksamenen at jeg kommer sikkert til å være sliten etter en uke med juleferie. Men det blir så koselig! Julelunsj med eksamensgruppa mi hjemme hos meg den ene dagen, julegrøt med to venninner den andre dagen og julefest/friendsmas med noen venninner fra skolen den tredje dagen, og jobb den femte og sjette dagen! Så her går det unna! Men jeg elsker det!!

Blir du fristet til å prøve å lage noe nytt eller prøve på de gamle klassikerne igjen denne julen?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *