Inspo: Julenegler

Noe jeg faktisk ikke har blogget om på en stund er negler! Jeg blogget veldig mye mer om dette før, men etter jeg startet å ordne neglene mine igjen i høst har jeg ikke blogget noe om det. Det er egentlig ikke noen spesiell grunn til det annet enn at jeg har hatt andre ting å blogge om, og det er vell egentlig ganske greit. For jeg vet jo at det med negler ikke alltid interesserer alle. Men i dag tenkte jeg å dra frem dette temaet litt igjen. For jeg vill nemlig inspirere dere litt i dag til å gjøre noe spennende med neglene dine nå til jul. Jeg syntes det er super gøy å gjøre noe litt annerledes enn vanlig, så akkurat nå når jeg sitter og skriver dette innlegget så ser neglene mine ut slik som på bildet under:

Men selvfølgelig dette er jo ikke noe for alle. Og det er derfor jeg har satt sammen et pinterest board til dere som ønsker litt annen negl-inspirasjon enten det er høst-negler, vinter-negler, vanlige med en twist eller noen andre kule juledesign! Det er så mye å velge mellom, og derfor vil jeg dele med dere mine favoritter HER.

Jeg kommer til å ha et annet design nærmere jul, da jeg må oppdatere de før jeg reiser hjem til jul. Men om du vil ha en oppdatering på hvordan de blir seende ut etter jeg får fikset dem, kan du jo følge meg på Instagram – Helene Lekven.
Jeg oppdaterer gjerne med et bilde av neglene mine der når jeg har fått fikset dem!

Hva syntes du om negl-designet mitt? Og kunne du tenkte deg å ordne neglene på denne måten? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *