Snøen daler lett og fin

Hei og god torsdag! Hvordan går det egentlig med dere?

Selv er jeg veldig opptatt med lesing til den siste eksamenen jeg skal ha førstkommende mandag. Det er en eksamen jeg virkelig ikke føler meg klar for, og det er et vanskelig fag. Det er mye formler å kunne, bokstaver som står for forskjellige ting osv. Samfunnsøkonomi er ikke bare bare altså! Men jeg tar meg en bitteliten skrive pause nå, også tar jeg kvelden fri for da skal nemlig jeg og Mathias ut å spise, så det gleder jeg meg til. Vi har ikke spist på restaurant på evigheter, så det skal bli ordentlig deilig å få litt kjærestetid sammen. Han har jo eksamener han også, så det går mye i lesing på oss begge!

Bukse og jakke – Vero Moda.          Høyhalset genser – Primark.          Sko – Nike.
Klokke – Daniel Wellington (sponset).          Smykke – Asos

Men på mandag er jeg praktisk talt ferdig, da er det bare en innlevering igjen, og den er ikke langt fra ferdig. Så det blir rett og slett litt kosearbeid neste uke, før vi reiser hjemover til jul. Og snakk om jul, her om dagen begynte det å snø og det la seg på bakken. Så i hele går gikk jeg i en lykkerus over all snø som la seg og hvor idyllisk det så ut når man tittet ut vinduet til at snøen dalte lett nedover himmelen! Ahh, jeg elsker slike snø-dager.

Men med litt «kloke» ord og et antrekk delt er det vell på tide å komme seg tilbake til skolearbeidet! Jeg jobber nemlig på lørdag, så jeg får en mindre dag å pugge på i helgen, dermed må jeg gjøre det jeg har tid til i dag, i morgen og på søndag!

Har du siste innspurt eller er du en av de heldige som allerede er ferdig og har juleferie?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *