Throwback: Mitt 2018

Fy søren for et år dette har vært! Jeg hadde aldri trodd at dette året skulle bli så bra som det faktisk har vært. 2017, var et greit år, men det var mye ensomhet. Så det gjorde det litt tungt, men 2018.. 2018 vil jeg nesten si var det stikk motsatte. Året startet rolig med noen turer hjemover til Skien for å ordne med visumet, men i Februar skøyt det fart.

Herlighet jeg flytta søren meg til NEW YORK! Jeg flyttet til New York uten Mathias, og flyttet dit for 4 måneder. Jeg levde livet, studerte moteledelse, fikk besøk av både Mathias og familien, og koste meg i byen som har tatt over hele mitt hjerte! Fy søren som jeg savner den byen..

Når jeg flytta hjem igjen i slutten av Juni var det på tide med en ukes ferie hjemme i Tønsberg/Skien. Vi hadde den beste uka, med mange timer utpå sjøen, sene sommerkvelder med venner og familie og vi levde virkelig livet fullt ut den uken. Når vi kom hjem igjen derimot var det oppussing av leiligheten som opptok det meste av tiden vår. Ikke at det var det morsomste, men det ble jo veldig bra, og jeg er glad vi fikk gjort det! Nå mangler bare gangen og badet, men det satser vi heller på i løpet av 2019!

Mot slutten av sommeren fant vi ut at vi skulle begynne å gå mer turer, og ikke minst at vi faktisk skulle begynne å campe. Jeg er jo oppvokst med camping hver sommer, så dette er noe jeg har hatt lyst til lenge. Men i år tok vi steget, og jeg elsker at vi faktisk gjorde det. Og på den første turen vår så fikk jeg også en telefon av daglig leder på Vero Moda som tilbød meg jobb. Så ja, vi kan si den turen var ganske så vellykket!

Så i August startet jeg ikke bare i ny jobb, men jeg startet også på et studie. Dette har for meg i mange år vært ekstremt fjernt, så det at jeg faktisk nå skulle starte var utrolig stort. Og tenk, nå er jeg snart ferdig med det første semesteret på bacheloren min. Ja det er en del igjen og, men det at jeg faktisk er igang er stort nok for meg! Men ja, August var mildt sagt travel med mye jobbing, fadderuke, og mye nytt å forholde seg til. Ved slutten av måneden var jeg mildt sagt sliten!

Men jeg har jo fått slappet av og kost meg en del og! Jeg og Mathias reiste jo nemlig til Riga i slutten av September, og vi storkoste oss. 3 dager med bare kos og masse bildetakning. Jeg hadde bilder til bloggposter helt frem til nå rett før Desember startet jeg, og det er ikke verst! Og vi skal ikke se bort i fra at det blir en tur dit igjen i løpet av 2019, for det var virkelig en billig men fin plass å rømme til for noen dager.

Og nå i dag er alle eksamenene over, og jeg skal avslutte dette året med mange gode venner. Jeg skal ha flere sammenkomster her i leiligheten frem til vi reiser hjem til jul. Da blir det å feire julaften med foreldrene mine før vi reiser opp på fjellet for å tilbringe romjulen med foreldrene til Mathias. Nyttår blir selvfølgelig feiret med venner og jeg gleder meg til både gleder og utfordringer som 2019 har å by på. Men en ting er sikkert, det skal nok litt til for å slå 2018, men jeg har en liten følelse at 2019, skal bli ganske så bra det og!

Men først, jul med venner og familie! <3 Håper ditt 2018 også har levd opp til forventningene! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *