En dag på julemarked i Trondheim

Selv om jeg er midt i eksamenstiden så trenger man litt pauser her og der. Og heldigvis så trenger Mathias også litt pauser fra eksamenslesingen, så her om dagen dro jeg han med meg på julemarkedet som akkurat har åpnet i byen. Jeg må jo si at det i Oslo er kanskje hakket bedre, men det har jo sin sjarm og tradisjon den her i byen også da. Og ikke minst så fikk vi tatt noen koselige bilder som jeg gjerne vil dele med dere i dag! Viktig å vise litt mer personlighet innimellom. Jeg vet det ikke har vært så alt for mye av det i det siste, så dermed tenkte jeg at det var greit å gi dere et lite innsyn i livet mitt i dag (når jeg faktisk har vært så rebell og tatt meg pause fra eksamenslesingen!)

  

Jakke – Zara, Skjerf – Burberry, Veske – MulberryJeg elsker bildene og er så glad for at vi fikk tatt dem. Jeg hadde også planer om å ha med engangskamera, men det glemte jeg dessverre. Når jeg bodde i New York så fikk nemlig en av mine roommates meg hekta på engangskameraer, og da var det gjort. Jeg har fylt hvertfall to dette året, og jeg gleder meg til å fremkalle begge over nyttår slik at jeg kan se tilbake på minner fra 2018! Det blir så koselig!

Men nå derimot må jeg komme meg tilbake til lesingen! Håper bildene falt i smak! Pleier du å dra på julemarkedene? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *