Inspo: Julegave-ide

Annonse // Sponset produkt

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal kjøpe til noen i julegave. Det kan være vanskelig å vite hva de faktisk ønsker seg, for let’s be honest – ikke alle er like flinke til å komme med ønsker, og det kan være vanskelig å vite hvordan man skal treffe med en gave. Derfor syntes jeg det er helt supert at forskjellige butikker kommer med gavepakker, sånn som denne dere ser på bildet under. 


Denne gave-esken er perfekt å gi bort som gave. Det er gode priser på dem og dem du gir gavene til får prøvd ut litt nye produkter. Eller så kan du gi dem en gavepakke med produkter du vet de faktisk liker, ingen ting slår bedre an enn det! Og you know me, hos meg slår rituals produkter aldri feil! Til og med Mathias har sansen for produktene deres, og parfymen han bruker mest er faktisk derfra, så de har mye til menn der også.

Se utvalget av gaveesker HER.

Og som sagt vet jeg at det ikke alltid er like lett å kjøpe julegaver til alle, dermed ville jeg lage dette innlegget til dere slik at jeg kunne tipse dere om disse gavepakkene fra Rituals. For meg hadde dette hvertfall vært perfekt, som sagt, og dermed tenker jeg at dette er en perfekt gave til noen andre også, enten det er en venninne, søster, bror, kjæreste, mor, svigermor, osv. Dette er gaver som kan passe til så mange! 

Kunne dette passet som en julegave til noen du kjenner? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *