I can’t believe it

I går var dagen, i går hadde jeg den siste skoleeksamenen min for dette semesteret og fy søren så deilig! Men med det sagt blir det litt skolejobbing i dag også, da vi har en innleveringsoppgave som skal inn om en uke. Men vi har veldig lite igjen og skal gjøre de siste finishene i dag, så satser på at vi får levert i helgen. Det skal bli deilig å få levert den og, men samtidig er dette bare «kose» arbeid i forhold til eksamenslesing. Så de neste dagene blir det mye kos med julelunsj i dag sammen med gruppa, julegrøt i morgen med noen venninner, og i over i morgen blir det julefest/julebord med noen av jentene fra studiet! Dette blir en bra uke! 

Jeg og Mathias lagde også pepperkaker i går, så nå er jula virkelig i gang folkens!!

Så nå må jeg vell egentlig runde av, for jeg må se litt gjennom oppgaven og ordne litt i heimen før de andre kommer. Siste møtet skal vi ha ordentlig julelunsj og det skal være hjemme hos meg. Noe som er veldig koselig, juleleiligheten må jo dras nytte av når den kan, si! Men med det så må det jo også se litt greit ut her, så jeg skal ta en rask runde med støvsugeren og komme meg i sonen for litt effektivt skolearbeid! 

Er du i gang med juleferien, eller har du de siste krampe-trekningene nå om dagen du og?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *