Happy Lucia – tomorrow!

Jeg vet ikke med dere, men jeg er utrolig glad i lussekatter. Jeg elsker lussekatter og i fjor lagde jeg det faktisk hele to ganger før jul. Den første gangen var allerede i November.. I år derimot har jeg ikke fått lagd det før i dag. I dag har vi nemlig hatt besøk av to av venninnene mine, Elinor og Linn, og vi har kost oss med julegrøt og lussekatter. Jeg fant ut at lussekatter måtte til når det er Lucia allerede i morgen.

Og forresten om du skulle ønske å lage lussekatter selv, så delte jeg en oppskrift med dere i fjor, HER.

Resten av kvelden skal jeg bruke på å jobbe med markedsføringsoppgaven vår, for vi satser på å få levert den i morra! Ikke værst, hele 4 dager før fristen. Jeg er så fornøyd med innsatsen til gruppa mi, vi har jobba godt gjennom hele semesteret, så dette har vi skikkelig troa på! Så dermed er det litt siste finish jobbing på meg i kveld, mens jeg koser meg med en lussekatt til eller to. – Godt jeg var på trening tidligere i dag si!

Skal du bake lussekatter i år? 

2 Kommentarer

 1. 17. desember 2018 / 18:27

  Lussekattene så helt himmelske ut! Og så sinnsykt NYDELIG designet ditt er, kommer ikke over det!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   20. januar 2019 / 13:42

   Du er så nydelig og snill! Tusen tusen takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *