Årets julegrøt og julebord

I går ble det plutselig ikke noe innlegg på dere.. Grunnen til det er at jeg trodde jeg skulle få tid til å sette meg ned å redigere bildene og skrive litt etter gruppemøtet mitt i går og før julebordet med jentene, men det ble det rett og slett ikke tid til. Gruppemøtet varte litt lenger enn antatt, så det var bare å begynne å stelle seg så fort møtet var ferdig. Men det er jo greit nok det, eneste var da at dere ikke fikk noe innlegg i går, men det håper jeg går fint. Jeg kan ikke rekke alt jeg planlegger hver dag si! 

Under julegrøten på onsdag kom endelig duken, de sorte skålene og gull-skjeene i bruk! Okei, duken har vært på en liten stund, og vi har brukt skålene til diverse siden vi fikk dem. Men den kvelden vi skulle ha julegrøten kom visjonen min endelig frem. Det var jo denne kvelden jeg hadde kjøpt disse tingene til. Så det var så gøy å se at det ble som planlagt! Og jeg ser først nå at jeg faktisk matchet bordet med antrekket mitt.. Haha, det var faktisk ikke planlagt, og det så bare teit ut i mine øyne nå, men det får gå!

Vi hadde hvertfall en kjempe koselig kveld med julegrøt, julemusikk, lussekatter og snikk snakk. Og snakk om en koselig kveld, det hadde jeg absolutt med jentene (Sigrid, Emma og Anne Lise) på julebordet i går og. Vi startet med pre-drinks her i heimen, før vi dro og spiste på Røft. Og etter det ble det post-dinner-drinks hos meg igjen med masse skravling og vi endte hele kvelden med en real runde mariokart. Mathias og kjæresten til Anne Lise ble også med og fikk kjørt noen runder de og. Så syntes det ble en ordentlig hyggelig kveld. Og gjett om vi har startet en ny tradisjon!♥

Har du noen tradisjoner med venner på denne tiden av året? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *