Workin’ Saturday!

Happy Lørdag!

I dag er det jobb som kaller på meg, men det er veldig greit i dag for jeg har teknisk sett ferie da jeg leverte gruppeoppgaven vår i går(!!!). Det er så rart at vi faktisk har levert den oppgaven som vi har jobbet med hele semesteret. Jeg er sykt glad for at vi startet med oppgaven så tidlig som vi gjorde, og jobbet jevnt hele veien. Supert arbeid på gruppa! Men som sagt, i dag er det jobb som står på planen, og antrekket mitt ser dere på bildene under, and I’m quite happy about it! 

Bukse, og genser – Vero Moda.           Jakke – Zara.            
Sko – Din Sko.            Veske – Mulberry.

Elsker denne genseren og buksa sammen, det bare gikk så sykt bra sammen. Og det er ikke noe som er bedre enn det altså, at bare antrekket funker som du tror når du tar det på. Og greit å dra på jobb med en grei selvtillit, si! Det er noe med det å føle at man ser okei ut når man jobber i butikk og faktisk skal selge klær. Da gjør det sånn at man faktisk kan føle at man vet hva man snakker om. Do you know what I mean? eller snakker jeg bare tull i dag? Jaja, uansett så må jeg nesten avrunde nå så jeg kan komme meg på jobb! 

Hva syntes du om antrekket, og er det bare meg som føler at et godt antrekk kan snu en dag til å bli så mye bedre? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *