Home for Christmas!

Det er tredje søndag i advent, og jeg kjenner vi sakte men sikkert begynner å nærme oss hjemreise. Det er enda to døgn til, men det er to døgn som jeg tror og håper kommer til å gå ganske fort! I dag har jeg lagd litt sjokoladebiter med hjemmelaget karamell inni, jeg og Mathias har vært ute på en liten shoot, og jeg skal på jobb for noen timer snart. Denne søndagen har virkelig vært fin og ikke minst effektiv! Det er ikke noe jeg kan klage på i det hele tatt. Føler det er lenge siden jeg har hatt en effektiv dag uten at jeg faktisk har jobbet med skole. Digg! 

I morgen skal jeg ta en vakt på City Syd, før jeg tar meg fri resten av året. Så da blir det noen timer med jobbing der før det må pakkes og alt det siste må ordnes klart før vi drar tirsdag ettermiddag. Neglene skal jeg faktisk også fikse på tirsdag morgen, ikke vet jeg hvordan jeg skal fikse dem, men et nytt design blir det hvertfall til jul! Jeg har hatt en greie for gull i det siste, så kanskje jeg må ha no innspill av noe gull? 

Men ja, som dere skjønner kommer nok tiden til å gå fort, men ikke fort nok, for jeg lengter virkelig etter å komme meg hjem til alle mulige tradisjoner! Jeg tror dette blir en virkelig fantastisk jul, sammen med Mathias og familiene våre! Og ikke minst starte ny-året med gode venner hjemme i Tønsberg. Romjulsplanene våre tenkte jeg at jeg heller kunne snakke om i et annet innlegg, for nå må jeg uansett spise litt før jobb. 

Jeg håper dere har en fantastisk tredje søndag i advent. Hva er dine planer denne søndagen? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *