My Christmas

Plutselig ble det veldig stille her inne for dere. Men jeg tenker at alle helt sikkert har hatt nok å gjøre selv nå de siste dagene før jul, for det har helt klart gått i ett for min del! Siden dere hørte fra meg sist, jobbet jeg hver dag før jeg reiste hjem til jul, og etter jeg kom hjem har jeg bare konsentrert meg om å sette pris på tiden jeg har sammen med familien. Det er jo det som er viktig på denne tiden, er det ikke det? Ikke at jeg ikke syntes det er viktig resten av året, men jeg syntes det er noe ekstra kos med kvalitetstiden i julen, jeg skal innrømme det!

Dressen til Mathias – Moods of Norway
Kjole – Gina Tricot (fjorårets) || Sko – H&M

Og i går var det selveste julaften. Det er så rart at det er «over», det føles ikke ut som om julen har vært her en gang, men samtidig har det jo vært veldig hyggelig, og en fin tid. Så jeg skal absolutt ikke klage! Vi hadde en fantastisk kveld sammen med familien min og mine kjære besteforeldre. Det ble intet annet enn pinnekjøtt til middag, og hjemmelagde lefser til kaffen seinere på kvelden, mens pakkene ble åpnet en etter en.

Jeg vet ikke helt om jeg skal dele med dere alle julegavene mine, men om noen syntes det er gøy å se kan jeg jo plukke ut et par gaver som hadde vært gøy å vise dere. Jeg er ikke en av de som ønsker seg de dyreste gavene, som f.eks vesker til flere tusen kroner, så det kommer ikke til å komme i et slikt innlegg. Dere har jo kanskje sett ønskeliste innlegget mitt? Der var det mest til leiligheten faktisk, og det var mye det jeg i hovedsak fikk. Så føler det er litt gøy å vise. But let me know!

I dag går det en liten tur på kaffebesøk hos besteforeldrene mine igjen før vi reiser fra Skien i morgen. Hva vi skal da, tenker jeg at jeg heller kan dele med dere i morgen. Romjulen kommer til å bli ganske så fin den også skjønner dere!

Men jeg håper julen har behandlet dere alle kjempe fint, og at romjulen også kommer til å stå til forventningene!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *