Romjulen vår

Julaften er over, men i romjula fortsetter kosen for vår del. For siden jeg og Mathias har feiret jul med familien min i år, så skal vi opp på hytta med foreldrene til Mathias i romjulen. Jeg gleder meg virkelig til å komme opp dit igjen, jeg koser meg like mye hver gang. Og nå i romjulen er det faktisk et år siden vi var der sist, noe som er litt trist. Men ja, det skal bli godt!

Kjole – Asos.         Jakke – Zara
Strømpebukse (m/flis) – Vero Moda.         Sko – Din Sko 

Jeg håper virkelig vi får tatt noen fine vinterbilder der i år og. Det er sjeldent vi har så mye snø i Trondheim, det blir hvertfall ikke like idyllisk som på fjellet. Så da er det viktig å dra nytte av muligheten sier nå jeg!! Vi blir på hytta i noen dager frem til nyttår, for så å feire hjemme i Tønsberg med noen vennepar, så det tror jeg gjør at vi får en super avslutning på 2018. Herlighet, tenk at året snart er over!!

Hva er dine planer for romjulen/nyttår?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *