Året er 2019

2019 er her, og året startet på en fantastisk måte sammen med min kjære og gode venner i går. Vi koste oss med bruschetta til forrett, – biff, noisetter, og asparges til hovedrett og sjokoladefondant til dessert! En ordentlig helaften om du spør meg! Selv så tilbragte jeg kvelden i går i edru tilstand, slik at vi kom oss avgårde på fest utover kvelden, men det stoppet ikke meg fra å danse så krampa tok meg i 3 tiden i natt! Da kjørte jeg og Mathias de andre hjem før vi kunne legge oss godt til rette i senga nærmere klokken 4. Det var en helt fantastisk avslutning på 2018, og jeg kunne ikke bedt om en bedre start på 2019, virkelig ikke!

Mine mål for 2019:

↳ Jeg ønsker å jobbe hardere med bloggen, men også spesielt instagram. Jeg har fått en helt egen kjærlighet for instagram i det siste, og jeg ønsker virkelig å jobbe hardt med det fremover. Jeg følte virkelig at Desember satte igang både instagram og bloggreisen min litt igjen. Og det er jeg så glad for!

↳ Jeg ønsker å utfordre meg selv til nye høyder i 2019. Jeg vil ta litt nye sjanser og gå litt ut av komfortsonen. Det trenger ikke å være helt ekstreme ting som å hoppe i fallskjerm (som forøvrig aldri kommer til å skje!!!), men bare prøve litt nye ting jeg ellers ikke tror jeg hadde gjort!

↳ Jeg skal spare, spare og atter spare. Jeg skal for all del fortsette å kose meg, og unne meg litt her og der. Men vi ser at det å komme seg inn på boligmarkedet når vi flytter hjemover kan bli vanskeligere og vanskeligere med de prisene som stadig øker.. Så sparingen skal virkelig satses på!

↳ Men selv om jeg skal spare mye, skal jeg også unne meg å reise mer igjen dette året! Det er nå vi har sjansen, er det ikke det man sier? En reise er allerede planlagt, og skal bestilles innen de neste to-tre dagene, så det gleder jeg meg til å fortelle dere om. Men det er flere eventuelle turer som står i planene for 2019, så det blir gøy å se hvor mange av dem det faktisk blir noe av! Jeg kan jo prøve å dele mine beste tips til en «billig» ferie, – taktikker jeg selv bruker hver gang jeg selv skal ut å reise!

↳ Jeg skal jobbe jevnere med skolefagene mine gjennom semesterne. Jeg gjorde meg selv fornøyd når det kommer til dette semesteret jeg akkurat ble ferdig med i Desember, men jeg kjente også det at jeg kunne ha jobbet litt mer med fagene jevnt over semesteret enn det jeg gjorde. Så det er virkelig noe jeg ønsker å få til fra starten av nå dette semesteret. Tror jeg skal legge en slagplan slik at jeg kan prøve å følge den best mulig! Det blir nok mer arbeid, men jeg får nok igjen for det når det nærmer seg eksamen i mai!!

↳ Og til slutt er målet mitt å stole på meg selv. Jeg er nødt til å stole mer på meg selv, hva jeg sier/føler og mener. Det er det som er viktig, for det er jo tross alt mitt liv det er snakk om. Så jeg skal rett og slett bli flinkere til å stole på meg selv og mine valg dette året. Og det tror jeg gjør at 2019 kommer til å bli et av de beste årene i livet mitt. Ja, 2018 var helt fantastisk, for mange mål som lenge føltes umulige ble nådd, men det er et eller annet med 2019. Jeg har virkelig troa på dette året!!

Jeg håper dere også har hatt en fin overgang fra 2018, til 2019. Og jeg håper dere også satser på at dette skal bli et godt år. Det har så mye med innstilling å gjøre, men samtidig så er mine følelser i år mer enn bare innstilling. Så det er kanskje ikke helt riktig det heller. I guess I’m just happy right now! ♥

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *