Paris, here we come!

Hei og god tirsdag alle sammen! Jeg håper dere alle har hatt en super start på 2019, og at hverdagen har behandlet dere bra. Vi har vært hjemme i Trondheim i en ukes tid nå, og det har vært så godt å være hjemme. Skolen er i gang, jeg har vært tilbake på jobb (+ et forsinket julebord med jobben) og vi har faktisk ommøblert stua. Så ja, vi kan si at tiden bare har gått ekstremt fort. Vi er til og med i gang med uke 2 av årets første semester på skolen. Det er allerede mye arbeid å gjøre, men jeg skal likevel gjøre så godt jeg kan med å oppdatere dere.

Jeg begynner nå med innlegg to ganger i uken igjen. Dette er for at jeg faktisk skal klare å holde det jeg lover, og slik at jeg har tid til alt annet som skal gjøres. Og jeg tror det blir mye spennende innlegg fremover, og noe av det første jeg kan avsløre er at det blir innlegg fra Paris i løpet av Februar!

Yes!! Jeg og min kjære lillesøster skal til Paris om allerede et par-tre uker. Og jeg gleder meg super mye. Vi er der fredag til mandag, og vi skal spise masse god mat, shoppe, dra til Disneyland og bare ha skikkelig søster-tid! Det blir nok utrolig hyggelig. Og bilder blir det nok ikke lite av heller i løpet av den helgen. Jeg vet Linn allerede har sitti og sett på bildeinspirasjon på Pinterest!

Vi har jo sett på litt restauranter, og en av venninnene mine her på BI er faktisk fra Paris, så vi har fått massevis av tips. Men om noen av dere har noen tips til ting vi MÅ gjøre, så er det bare å sende meg en melding eller kommentere innlegget. Vi hadde satt stor pris på alt vi kan få, sånn at vi har nok av muligheter!

Og ikke minst, hvis dere har noen ønsker til innlegg fremover, så si gjerne i fra. Jeg har planlagt litt, men det er alltids gøy å høre hva dere ønsker og flette det inn i det jeg har lyst til å dele med dere i tillegg. I år tror jeg det kommer til å bli litt mer personlige og hverdagslige innlegg også, litt god gammeldags blogging. Det blir spennende å se om jeg faktisk får det til, men det er noe jeg har lyst til å gjøre, så why not?

Og ja, jeg er litt chatty i dag, så beklager det, men det føles ut som evigheter siden jeg har blogget, og det merkes! Men jeg håper dere også er klare for å følge med videre på bloggen og alle eventyrene jeg skal ta dere med på nå i 2019!

Har du noen tips til noe vi burde gjøre i Paris? Eller har du noen ønsker til blogginnlegg?

2 Kommentarer

 1. 27. januar 2019 / 17:38

  Paris er FANTASTISK. Skulle gjerne dratt tilbake ASAP. *Reisesjuuuk*

  • Helene Lekven
   Forfatter
   31. januar 2019 / 12:03

   Det skjønner jeg!! Jeg gleder meg som en liten unge!! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *