«The new fashion rules»

I dag har jeg lyst til å komme med et lite tips til dere. Et bok-tips faktisk. Noen av dere har kanskje hørt om denne, men om du ikke er så investert i YouTube/instagram/blogg så kan det hende denne har gått deg hus forbi. Boken jeg skal snakke om heter «The New Fashion Rules» og er skrevet av Victoria, fra bloggen og YouTube-kanalen InTheFrow. Jeg har fulgt henne i nærmere 3-4 år nå, og har elsket hennes input og down-to-earth snakk om mote og forandringer i motebransjen.

Victoria har allerede en Phd innen noe i mote, jeg husker ikke eksakt hva, men hun har nå skrevet typ en phd nr. 2 og gitt den ut i bokform. Den handler om mote, og hvordan motebransjen har forandret seg de siste årene. Og hva disse forandringene gjør. Da ikke bare når det kommer til hvordan klesstilen forandrer seg, men også shopping-vanene våre, og hvordan bedrifter nå reklamerer for klærne sine i forhold til hvordan de gjorde dette tidligere.

Jeg syntes det er en utrolig interessant bok da den handler om mote, og hvordan vi går fra et samfunn hvor vi tidligere kun handlet direkte i butikk, til at vi nå handler nesten bare på nettet. Jeg er utrolig skyldig i det selv, noe som er synd i og med at jeg faktisk jobber i en klesbutikk og er avhengig av at folk kommer og handler, slik at jeg har en jobb.. Men denne boken er også ganske relevant for meg når det kommer til utdanningen min. Den handler jo mye om sosiale medier, og hvordan det har blitt en større del av markedsføringen til bedrifter i motebransjen. Og dette er jo noe jeg brenner for, så jeg blir ordentlig fordypet i denne boken hver gang jeg leser i den!

Jeg kan for all del skjønne at denne boken ikke er for alle, men om du interesserer deg for mote, forandringer i hverdagen til mote-bedrifter og i markedsføringen så kan dette være en bok for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *