Friheten til å gjøre det man vil

God tirsdag! Hvordan går det med dere?

Jeg er faktisk hjemme alene om dagen, og det er så rart å være alene i leiligheten hele tiden. Det er så rart og ikke ha noen å snakke med om kveldene og det å legge seg alene er bare rart. Men sånn er det når min bedre halvdel er på tur til Åre med linjeforeningen sin! Men jeg skal jo innrømme; det har jo vært litt deilig også! Man får liksom hakket mer frihet når det er bare seg selv man må ta hensyn til. Misforstå meg rett – jeg elsker å bo med Mathias og hverdagen vår sammen, men det er jo deilig å bare gjøre litt som man vil, når man vil innimellom også.

Skjorte og bukse – Vero Moda || Jakke – Zara
Sko – Din sko || Veske – Mulberry

Jeg føler jeg har så sykt mye mer ekstra tid til alt når Mathias ikke er hjemme, men det er jo forsåvidt ikke helt riktig. Det er vell bare det at jeg prioriterer å være litt med han også i løpet av dagene, og når han da ikke er hjemme, ja da må jeg jo fylle tiden min med noe annet da. Og ikke minst så blir jeg jo 10x mer skravlete med alle, fordi jeg ikke får utløp hjemme. Jeg mener, når det ikke er en sjel i nærheten når du er i leiligheten så er det litt trist, men samtidig deilig. Så jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke. Jeg kan vell heller si at jeg liker det for noen dager av gangen, og så kan vi gå tilbake til normalt.

For å si det sånn, jeg gleder meg til Mathias kommer hjem igjen på Torsdag! (Edit; han kommer hjem i kveld i stedet) Men jeg får heldigvis litt utløp for skravlingen min på skolen/jobb om dagen da, så det er litt reddende.

Flere enn meg som syntes det er litt deilig å være helt alene i noen dager? Men det er vell greit å få de gutta/damene tilbake igjen og?

2 Kommentarer

 1. 22. januar 2019 / 13:34

  Jeg synes det er kjempedeilig å være alene noen dager. Men desto deiligere når huset fylles igjen 🙂 (Det skjer jo forresten aldri her i huset med fem personer at jeg er HELT alene da… 😛 )

  • Helene Lekven
   Forfatter
   22. januar 2019 / 15:45

   Det er veldig deilig ja, men skal jo bli godt å få han hjem igjen! 😀 Og kan se det er vanskelig med å fem personer i hus å være alene noen ganger ja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *