Noen av årets julegaver

Bedre sent enn aldri, eller hva? Vi er jo ikke helt ferdig med Januar enda, så jeg føler det fortsatt er litt innafor. Så ja, i dag er jo planen å vise dere litt av det jeg/vi fikk i julegaver. Dette er kun fordi jeg elsker å se slike innlegg hos andre, og dermed tenker jeg at noen av dere også liker å se dette hos meg. So here it goes: Jeg er veldig takknemlig for alle gavene jeg fikk til jul, og mye av det stod på ønskelista/»dette trenger jeg»-lista, noe som var helt fantastisk! Tror jeg må fortsette å lage slike gode ønskeliste-innlegg med linker slik at folk får en mye enklere julehandel når det kommer til meg!

Reisegavekort og koffert

Vi fikk reisegavekort av foreldrene mine både jeg og Mathias, og i tillegg fikk jeg en koffert og Mathias noen kaffekapsler. Vi har ikke bestillt noe på gavekortet enda, men det er litt fordi vi har lyst til å spare litt ekstra slik at vi kan dra akkurat dit vi vil når vi bestemmer oss for å dra. Dermed ble jo Paris på egen regning, men det er helt greit. Da har jeg en reise til gode!!

Badehåndkler og kjøkkenutstyr: kjøkkenhånkler, grytekluter, bestikk i gull, m.m.

Jeg hadde jo satt gull-bestikket på ønskelisten og det fikk vi av min bestevenninne, Emma! <3 Mathias er ikke så glad i de, men jeg digger dem. Vi fikk også badehånkler av både foreldrene mine i morgengave, og av besteforeldrene til Mathias. Så vi kan si vi har nok av håndkler for en stund. Og bestemor og bestefar kjøpte også inn masse kjøkkenting til oss i det nydelige mariusmønsteret. Det er bare så fint!!

Jeg gleder meg til å se hvor vi reiser med gavekortetene vi fikk av foreldrene mine! Vi har en ide om hvor, men det forblir en liten hemmelighet inntil videre. Dere får nok vite det ganske fort etter at vi har bestilt, for da tror jeg ikke at jeg klarer å holde det hemmelig veldig lenge..

Nå derimot er jeg klar for ordentlig fredagskos sammen med Mathias. Han er nå hjemme igjen og det blir helt sikkert pizza, godis og Harry Potter i kveld. Ohyes, vi er igang med en ny runde Harry Potter. Dere som ikke har fulgt meg så lenge vet kanskje ikke dette, men vi ser Harry Potter ofte, hvertfall to ganger i halvåret! Elsker de filmene, og ja.. Jeg kan dem utenat, men det gjør dem ikke noe dårligere!

Har du en film-serie som er skikkelig guilty pleasure? I wanna know!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *