Det å ha en dårlig dag..

Følelsen av å være lei seg, uten at man egentlig føler man har noen grunn til det. Følelsen av å ikke ha energi til noen ting, utenom å ligge rett ut på sofaen. Følelsen av å ikke glede seg over noe. Rett og slett følelsen av å ha en dårlig dag. Det er ikke alltid det finnes noen grunn til at disse dårlige dagene kommer, og vet du hva? Det er helt greit. Noen dager kan ikke være like fine og enkle å håndtere som andre. Man kan ha det fint i livet selv om det kaster deg noen dårlige dager her og der. Det er bare viktig å la seg selv faktisk ha disse dårlige dagene, og ikke ha dårlig samvittighet for det. For det er nok en grunn til at kroppen din sier litt stopp for deg denne dagen!

Når jeg skriver dette, så tenker jeg på de dårlige dagene som kommer nå og da. Ikke de som kommer litt for ofte, de kan jeg ikke si noe på, for det vet jeg for lite om. Men i dag vil jeg bare si til deg; om du faktisk har en dårlig dag, så la deg selv ha en dårlig dag, men gjør det beste ut av den! – Gjør akkurat det du ønsker. Ønsker du å ligge rett ut på sofaen hjemme med en film snurrende på skjermen mens du har pizzaen og godteriskålen på hver sin side av deg. Ja, da sier jeg – gå all inn!! Det er lov, hvertfall om det er det som får deg til å føle deg litt bedre.

Du får slappet av og gjort det du vil, ikke det du må eller føler du burde ha gjort. Jeg må selv ta meg noen slike dager innimellom, for det er ikke bare bare å stresse rundt og tenke på alt man skal gjøre hele tiden. Det er på ingen måte sunt! Som forrige uke, da måtte jeg faktisk ta meg et par dager hvor jeg ikke gjorde noen ting jeg ikke hadde lyst til å gjøre. Og jeg trengte det så sårt! Jeg hadde pådratt meg migrene så stresset jeg var, og det er ikke godt.

Så med det er det jeg vil si at det er viktig å lytte til kroppen når den sier stopp. Ta deg en pause på de dårlige dagene, og la deg komme unna med litt ekstra du ellers ikke hadde gjort. For du trenger det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *