I’m back on…

YouTube! Ohyes, tiden er inne for å prøve å komme inn i youtube gamet igjen. Etter en lang høst med mange nye ting å vende seg til – ny skole, nye mennesker, ny jobb, you name it. Det ble alt litt mye, og jeg klarte å opprettholde bloggen, men YouTube… Den vogna falt jeg litt av altså. Men nå skal jeg prøve meg tilbake igjen, og jeg er super gira! Jeg har lagt ut en liten video allerede i dag, et Asos Haul som du kan finne HER. Men jeg starter comebacket mitt ordentlig med to vlogger fra Paris!!

Jeg reiser jo til Paris på fredag om en uke, og tenker at den første vloggen (del 1 av 2) skal komme ut akkurat en uke etter jeg reiser. Det burde være greit nok med redigerings tid. Det er faktisk Mathias som skal redigere vloggene for meg, for han interesserer seg mer og mer for det med foto og video, så han lærer stadig nytt ved å se på YouTube. DET har ikke jeg overskuddet til, eller tålmodigheten til, så dermed er det fint å ha en så snill kjæreste som vil redigere dem for meg! Og da blir jo faktisk vloggene enda mer fancy enn om jeg hadde redigert dem selv.

Men jeg tenker jo å dele andre videoer enn vlogger, blir nok noen hauls innimellom og andre sit-down videoer, men samtidig har jeg ikke lyst til å sette meg ned for å lage videoer jeg egentlig ikke liker eller har lyst til å lage. Det er også derfor jeg tror det kun blir med 1 video i uken – altså på fredager!

Det er veldig rart å tenke på at jeg faktisk endelig er igang igjen! Nå blir det jo ikke noen video før om to uker igjen tenker jeg. Med mindre jeg bestemmer meg for å vlogge i helgen, noe jeg tviler litt smått på. Har det ikke helt sånn supert om dagen, så jeg gleder meg til å komme meg avgårde til Paris og bare kose meg! Det blir helt fantastisk, og ikke minst blir det jo hyggelig å faktisk få til en skikkelig jente-tur med søsteren min!

Men hva syntes du om at jeg er tilbake å youtube? Og er det noen spesielle videoer du kunne tenke deg å se på kanalen min fremover?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *